Karrier Iroda

A jelenleg hatályos felsőoktatási törvény minőségbiztosítási szempontjainak egyik eszenciája a végzős hallgatók pályakövetése. Országos szinten az Educatio kapcsán folyamatos pályakövetés történik, mely megalapozza az egyes képzések, átképzések szükségességét, figyelemmel a nemzeti munkaerőpiaci igényekre.
Főiskolánk a TÁMOP–4.1.1. program keretében „A minőség mérföldkövei” címmel hallgatói– és öregdiák szolgáltatás fejlesztésre sikeres pályázatot nyert, melynek keretében alakítottuk ki jelenlegi Karrier és Alumni szolgáltatásainkat.
2010. tavaszán került sor a fent jelölt rendszer első lekérdezésére melyet azóta minden évben az adott időben elvégzünk. A hallgatói karrier és öregdiák szolgáltatások által a főiskola jelenlegi hallgatói számára kedvezőbb életminőséget biztosít, illetve lehetőséget nyújt kompetenciák felmérésére, esetleges fejlesztésére, egykori hallgatói számára pedig az anyaintézménnyel tartott kapcsolatok ápolására, erősítésére. E rendszeren belül 2012-ben már 5. alkalommal került megrendezésre az ÁLLÁSBÖRZE elnevezésű rendezvényünk. A Karrier Központban működik a pályázati támogatással megvalósult EJF Klubkártya rendszer, mely számos kedvezményt biztosít a klubba regisztrált jelenlegi és volt hallgatóink számára.

\

Újabb nyertes pályázat a Karrier szolgáltatások támogatására

\

2013-ban újabb nyertes pályázat megvalósítása vette kezdetét, melynek keretein belül a Karrier szolgáltatások bővítésére és fenntartására is alkalom nyílik. A "Felsőoktatási együttműködés a vízügyi ágazatért" című TÁMOP 4.1.1.1.C-12/1/KONV-2012-0015 számú projektkeretében nyílik lehetőség a főiskola hallgatóinak tréningek, tanácsadás, állásbörze szervezésére. A fenntartási fázisba került Diplomás Pályakövető Rendszer zökkenőmentes folytatására, valamint a lekérdezésének kiértékelésére. A végzett hallgatóink számára öregdiáktalálkozók szervezésére. 

\

411plakt

\

Elérhetőségek

6500 Baja, Szegedi út 2.

Tel.: +36 79 524 624
E-mail: info@ejf.hu

NEPTUN

Egységes Tanulmányi Rendszer

Oktatóknak

Hallgatóknak

Levelezőrendszer

Office 365

 

 

Free Joomla! template by L.THEME

Our website is protected by DMC Firewall!