Karrier Iroda

A jelenleg hatályos felsőoktatási törvény minőségbiztosítási szempontjainak egyik eszenciája a végzős hallgatók pályakövetése. Országos szinten az Educatio kapcsán folyamatos pályakövetés történik, mely megalapozza az egyes képzések, átképzések szükségességét, figyelemmel a nemzeti munkaerőpiaci igényekre.
Főiskolánk a TÁMOP–4.1.1. program keretében „A minőség mérföldkövei” címmel hallgatói– és öregdiák szolgáltatás fejlesztésre sikeres pályázatot nyert, melynek keretében alakítottuk ki jelenlegi Karrier és Alumni szolgáltatásainkat.
2010. tavaszán került sor a fent jelölt rendszer első lekérdezésére melyet azóta minden évben az adott időben elvégzünk. A hallgatói karrier és öregdiák szolgáltatások által a főiskola jelenlegi hallgatói számára kedvezőbb életminőséget biztosít, illetve lehetőséget nyújt kompetenciák felmérésére, esetleges fejlesztésére, egykori hallgatói számára pedig az anyaintézménnyel tartott kapcsolatok ápolására, erősítésére. E rendszeren belül 2012-ben már 5. alkalommal került megrendezésre az ÁLLÁSBÖRZE elnevezésű rendezvényünk. A Karrier Központban működik a pályázati támogatással megvalósult EJF Klubkártya rendszer, mely számos kedvezményt biztosít a klubba regisztrált jelenlegi és volt hallgatóink számára.

\

Újabb nyertes pályázat a Karrier szolgáltatások támogatására

\

2013-ban újabb nyertes pályázat megvalósítása vette kezdetét, melynek keretein belül a Karrier szolgáltatások bővítésére és fenntartására is alkalom nyílik. A "Felsőoktatási együttműködés a vízügyi ágazatért" című TÁMOP 4.1.1.1.C-12/1/KONV-2012-0015 számú projektkeretében nyílik lehetőség a főiskola hallgatóinak tréningek, tanácsadás, állásbörze szervezésére. A fenntartási fázisba került Diplomás Pályakövető Rendszer zökkenőmentes folytatására, valamint a lekérdezésének kiértékelésére. A végzett hallgatóink számára öregdiáktalálkozók szervezésére. 

\

411plakt

\

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA

Székhely/Levelezési cím:  
6500 Baja, Szegedi út 2.
Tel.: +36 79 524 624
E-mail: info@ejf.hu

TELEFONKÖNYV

BAJCSY-ZSILINSZKY UTCAI ÉPÜLET
Cím: 6500 Baja,
Bajcsy-Zsilinszky u. 14.
Telefon: +36 79 523 900
Fax.: +36 79 523 970

Hallgatói Neptun Bejelentkezés                          

\r\n

Oktatói Neptun Bejelentkezés                             

\r\n

Webmail                                                           

\r\n

Telefonkönyv

\r\n

 

Free Joomla! template by L.THEME

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd